torstai 9. maaliskuuta 2017

Velkojeni synty

Tällä hetkellä kannan harteillani seuraavaa velkataakkaa:

Opintolaina 2 466 €, korko 0,482 %, maksettu takaisin v. 2020
Asuntolaina 14 000 €, korko 0,77 %, maksettu takaisin v. 2022
Mökkilaina 42 200 €, korko 2,45 %, maksettu takaisin v. 2031 2022

Velallinen minusta tuli 2000-luvun alussa opintolainan myötä. Korkeimmillaan opintolainaa oli reilusti yli 10 000 euroa, mutta jossain vaiheessa maksoin sitä reippaasti pois. Nyt määrä on enää niin pieni, ettei lainan lyhentäminen maksusuunnitelman mukaisesti aiheuta sen kummempaa stressiä.

Työelämän syrjään päästyäni ja pari lasta pyöräytettyäni alkoi asuminen vuokrakolmiossa ahdistaa. Itselläni oli tuolloin määräaikaisia työsuhteita ja miehellä yritysvirityksiä. Koska meillä oli toimeentulon suhteen niin paljon epävarmuutta, päädyimme muuttamaan asumisoikeusasuntoon. Siinä ei tarvinnut ottaa niin suurta velkataakkaa ja tarpeen tullen olisimme saaneet asumistukea asunnon käyttövastikkeeseen. Nyt laina on lyhentynyt jo mukavasti ja helpottaa, kun tietää, että tiukassa tilanteessa asumisoikeuspaperin saa kolmessa kuukaudessa muutettua rahaksi (>30 000 €).

Sitten viimeisenä se harmaita hiuksia tuottava laina. Muutamia vuosia sitten olin aivan pohjalla: väsynyt ja masentunut. Tuntui, etten saa happea arjessani ja olin tosi stressaantunut ja ahdistunut. Sain päähäni, että tarvitsen maaseudun rauhaa eikä aikaakaan kun olin mummonmökin terhakka emäntä. Rakastan mökkiämme edelleen ja elimistöni rentoutuu ja rahoittuu siellä ihan eri tavalla kuin kotona. Perheelleni siitä on tullut tärkeä paikka yhdessäoloon ja siellä on vietetty monia onnellisia ja ikimuistoisia hetkiä perheen, ystävien ja lähisukulaisten kanssa. Mutta. Jos saisin palata muutaman vuoden ajassa taaksepäin, jättäisin mökin vielä hankkimatta ja keskittyisin säästämään tai sijoittamaan "ylimääräisiä" rahoja. Mökki on nimittäin karmea rahareikä: Maksan 300 €/kk lainaa + korkoja takaisin, lisäksi pankki ottaa 3 €/kk tilinhoitomaksua ja 18 €/kk lainaturvaa. Mökki aiheuttaa myös muita kustannuksia: verot, tiemaksu, sähkö, vesi, koneet, polttopuut, pihanhoito jne. Vaikka rahaa palaakin, mökin myynti ei tule kysymykseenkään. Mökki saa luvan olla se turhake tai kallis ylellisyystuote meidän perheen budjetissa! Suunnitelmana on rypistää mökkilainan takaisinmaksu vuoteen 2022 mennessä. Sitten olisin velaton (ja nyt ei mietitä sitä, että jossain luultavasti nostamme asumislainaa omaa kotia varten ja nämä summat tuntuvat siinä kohtaa pieniltä).

13 kommenttia:

 1. Heippa! Löysin blogisi ja jään lukijaksi :) mielenkiinnolla odotan uusia postauksia.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti jatkat vielä bloggausta! :) Olisi kiva kuulla viime aikojen kuulumisia.

  -Neiti Nuukailija

  VastaaPoista
 3. Kivaa, että on taas uusi mukava blogi liittynyt joukkoomme!

  Jään ehdottomasti seuraajaksi.

  VastaaPoista
 4. Hei, juhlakausi on taas täällä. Niiden, jotka hyötyivät meistä, tulisi tulla esiin ja antaa todistus meistä. Niiden, jotka eivät ole saaneet meiltä lainaa, tulisi ottaa yhteyttä meihin nyt.

  Pieni johdanto itsestäni.
  Nimeni on Claudia Klein, olen saksalainen ja edustaan ​​Spotcap Global Financial Services -yritystä. Annamme kaikenlaisia ​​lainoja 3 prosentin korkotuella

  Tarvitsetko lainaa velan vakuuttamiseksi ennen vuoden loppua?
  Tarvitsetko lainaa yrityksen perustamiseen tai hoitavan liiketoiminnan laajentamiseen?
  Tarvitsetko lainan lomalle?
  Tarvitsetko lainan auton tai talon ostamiseen?
  Tarvitsetko lainaa uuden projektin käynnistämiseen tai nykyisen projektin loppuun saattamiseen?

  Mistä tahansa syystä se voi olla ja tarvitset rahaa. Tässä on ratkaisu taloudellisiin huolenne.
  Asianomaisten osapuolten tulee ottaa yhteyttä meihin saadaksesi lisätietoja sähköpostitse: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 |

  Lainaamalla verkossa olemme erittäin luotettavia ja luotettavia. On erittäin tärkeää, että työskentelet oikean yrityksen kanssa. Autamme sinua saamaan lainaasi parhaan hinnan riippumatta luottoasi! Jos etsit minkäänlaista lainaa, olemme oikea yritys, johon voit ottaa yhteyttä.

  Ota yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja lainatarjouksestamme tämän sähköpostin kautta: | spotcapglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä.

  VastaaPoista
 5. Hei, hae sinulle nopeaa ja kätevää lainaa maailmanlaajuisesti. CORONA VIRUS: n (COVID-19) nopean leviämisen vuoksi maailmassa kansainväliset rahoituslaitokset (IFI), joihin kuuluu Maailmanpankki, Kansainvälinen valuuttarahasto, sekä International Finance Corporation ja Euroopan unionin finanssilautakunta ovat hyväksyneet joitain rekisteröityjä yksityiset lainanantajat tarjoavat ei-vakuudellista lainaa välitöntä lainatoimitusta verkossa tapatakseen yksilöitä, joita tarvitaan tällä kaudella COVID19-epidermissä. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja. sähköposti: kateloansss@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojesi selvittämiseen vai tarvitsetko pääomalainaa liiketoimintasi parantamiseksi? Onko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen vakauttamista tai asuntolainaa? Älä etsi enää, koska olemme täällä, jotta kaikista taloudellisista ongelmistasi menneisyyteen. Ota yhteyttä sähköpostitse:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Tämä on Ocean Finance -kiinnitykset. Tarjoamme lainaa kiinnostuneille kohtuullisella 2 prosentin korolla. Alue vaihtelee 5000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

  VastaaPoista
 7. Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisiin tarpeisiisi? Tarjoamme 1 000 - 50 000 000,00 euron lainoja, luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, ilman luottotarkastuksia ja tarjoamme 100 %:n takuun ulkomaisille lainoille siirtojakson aikana.

  Tarjoamme laajan valikoiman henkilö-, yritys-, asunto- ja yhdistymislainoja muuttuviin tarpeisiisi ja olosuhteisiisi 3 % korolla.

  PALVELUT SISÄLTÄVÄT:
  * Henkilökohtaiset lainat
  * Yrityslainat
  *
  Peruskorjaus * Asiakaslainat
  * Autolainat
  jne ...


  Kuinka hakea:
  ota meihin yhteyttä osoitteessa accessloanfirm2030@gmail.com

  Lainan hakeminen on nopeaa ja helppoa!
  Yritysten tai yksityishenkilöiden, jotka ovat kiinnostuneita hakemaan Access Finance -lainaa ja tarvitsevat lisätietoja sen hakemisesta, tulee LÄHETÄ

  Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen accessloanfirm2030@gmail.com

  WhatsApp-numero: +79258159150

  Kunnioituksella
  Herra Scott
  accessloanfirm2030@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Tarvitsetko kiireellistä lainaa velkojen selvittämiseen vai tarvitsetko osakelainaa parantaaksesi liiketoimintaasi? Ovatko pankit ja muut rahoituslaitokset hylänneet sinut? Tarvitsetko lainojen yhdistämistä tai asuntolainaa? Älä etsi enää, sillä olemme täällä tehdäksemme kaikista talousongelmistasi menneisyyttä. Ota yhteyttä sähköpostitse:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Tämä on Ocean Finance Mortgages. Tarjoamme lainoja kiinnostuneille kohtuullisella 2% korolla. Vaihtelee 5 000,00 eurosta enintään 100 000 000,00 euroon.

  VastaaPoista
 9. Hei

  Tarvitsetko kiireellistä lainaa taloudellisiin tarpeisiisi? Tarjoamme lainoja 2 000 eurosta 50 000 000,00 euroon, olemme luotettavia, tehokkaita, nopeita ja dynaamisia, ilman luottokelpoisuustarkastuksia ja tarjoamme ulkomaisille lainoille 100 % takuun siirtojakson aikana.

  Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen.

  Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: accessloanfirm2030@gmail.com

  Whatsapp: +79258159150

  Huom
  Herra Scott
  accessloanfirm2030@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tarjoamme lainoja 2 %:lla Tarjoamme velkojen vakauslainoja, yrityslainoja, henkilökohtaisia lainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja kodin jälleenrahoituslainoja, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

  Kiireellinen lainatarjous.

  VastaaPoista
 11. Tarvitsetko luottoa? henkilökohtaisia lainoja? yrityslainat? joulu laina? asuntolainat? maatalous- ja hankerahoitus? annamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla! Yhteydenotto sähköposti; (richardcosmos5@gmail.com)

  Kiireellinen lainatarjous.

  VastaaPoista
 12. Tarvitsetko hätälainaa? tarjoamme lainoja 2%, tarjoamme velkajärjestelylainoja, yrityslainoja, yksityislainoja, autolainoja, hotellilainoja, opintolainoja, henkilökohtaisia lainoja Kodin jälleenrahoituslainat, lisätietoja Sähköposti: (dakany.endre@gmail.com)

  Kiireellinen lainatarjous.

  VastaaPoista
 13. Hyvää päivää ,

  Olen erittäin innoissani saatuani henkilökohtaisen lainani auton ostamiseen rouva Marion Jansen Loan Help LTD:ltä sen jälkeen, kun väärennetyt lainanantajat huijasivat minut kahdesti. Kaikkivaltiaan Jumalalle kollega, joka myös sai lainaa, esitteli minulle rouva Marion Jansen Loan Help LTD hänen liiketoimintansa laajentamiseen ja suurimmaksi yllätyksekseni minulle annettiin 25 000 dollarin USD laina tänään.

  Kehotan teitä kaikkia lainaa tarvitsevia ottamaan ystävällisesti yhteyttä rouva Marion Janseniin sähköpostitse lainahakemusta varten: marionjansen00@gmail.com


  Kiitos

  VastaaPoista